De halfjaarlijkse nieuwsbrief van DPTN-Belgium

Om de nieuwsbrief DPTN-Belgium regelmatig te ontvangen

De halfjaarlijkse nieuwsbrief is een populair communicatiemiddel tussen de universiteitsstudenten en hun weldoeners;

Regelmatig nieuws: om de zes maanden ontvangen onze abonnees de nieuwsbrief van onze vereniging. Het bevat informatie over de seminaristen die studeren aan de pauselijke Universiteit van het Heilig Kruis in Rome;

De papieren drager maakt verspreiding en lezing mogelijk, ook al beschikt men niet over moderne (tele-)communicatiemiddelen. Maar het is duurder om te produceren.

Abonneer u gratis op de Nieuwsbrief van DPTN-Belgium 

Dit tijdschrift wordt u graag gratis aangeboden...


Het maken, drukken, vouwen, nieten en in enveloppen steken, alsmede adresseren en frankeren ervan vergt niet alleen veel financiële inspanning, maar ook creatief en redactioneel werk. De vrijwilligers van DPTN-Belgium doen dit werk met vreugde; het is een manier om het leven van de seminaristen en priesters te delen met de abonnees die hen steunen met hun giften en hun gebeden.

DPTN-Belgium heeft zijn organisatie in de eerste helft van 2021 herzien om de kosten voor de publicatie van dit tijdschrift te verminderen. De verandering van leverancier en de keuze van een tweetalige editie in plaats van het traditionele eentalige formaat, hebben ons in staat gesteld de kosten met 30% te verminderen ten gunste van de studenten, zonder het aantal abonnees te verminderen.


De kosten van een kopie per post zijn verlaagd van 10€ naar 7€.

Om u gratis te abonneren op de halfjaarlijkse nieuwsbrief van DPTN-Belgium, gelieve het contactformulier hiernaast in te vullen.

op de papier nieuwbsrief
op de electronische newsletter